Alt i støbning og anlægsarbejde

Hos Nordvest-Byg tilbyder vi en bred vifte af tømrer- og byggetjenester, herunder anlægsarbejde. Vi håndterer alle typer opgaver, uanset størrelse eller kompleksitet.

Vi tilbyder anlægsarbejde samt alt i støbning af fundamenter til terrasser, carporte, skure, annekser samt tilbygninger, der passer til dine behov og ønsker.

Vi har en omfattende erfaring med at arbejde med en række materialer og teknikker, der sikrer, at du får det bedste resultat. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og sikrer, at vores arbejde er i overensstemmelse med de nyeste standarder og forskrifter/tegninger

Vi lytter til dine behov

Vi tager altid tid til at lytte til vores kunders ønsker og sørger for at tilpasse vores arbejde til deres specifikke krav. Vi lægger stor vægt på håndværkets kvalitet og sørger altid for at levere arbejde af højeste standard.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores anlægsarbejde. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt og sikre, at det udføres til perfektion.

Udfyld gerne formularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte på telefon 23 30 51 86 eller sende en mail til nordvest-byg@live.dk.

Få et uforpligtende tilbud