Vi tilbyder

Hos Nordvest-Byg tilbyder vi et bredt udvalg af tømrer- og snedkerarbejde til både private og erhvervskunder. Vi er erfarne og kvalificerede håndværkere, der sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til vores kunder.

Vi tilbyder alt fra renovering af badeværelser og køkkener til opførsel af tilbygninger og carporte. Vi kan også hjælpe dig med at skabe mere plads i dit sommerhus ved hjælp af vores om- og tilbygning.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have et hjem, der passer til dine behov og ønsker. Derfor lytter vi altid til vores kunder og tilpasser vores arbejde derefter. Vi sørger altid for at overholde tidsplaner og budgetter og sikrer, at vores kunder er tilfredse med det endelige resultat.

Vi har fokus på kvalitet og solidt håndværk

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og moderne værktøj og teknologi til vores arbejde. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at vi kan løse selv de mest komplekse opgaver, og vores kundeservice er altid i top.

Kontakt Nordvest-Byg i dag for at høre mere om vores tømrer- og snedkerarbejde og lad os hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem.

Udfyld gerne formularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte på telefon 23 30 51 86 eller sende en mail til nordvest-byg@live.dk.

Få et uforpligtende tilbud