Tagudskiftning

Har dit tag set bedre dage? Det kan være på tide at overveje en udskiftning af taget. Nordvest-Byg tilbyder professionel tagudskiftning, der kan sikre, at dit hjem forbliver tørt og beskyttet mod vejret.

Vi forstår vigtigheden af et solidt tag, der holder i mange år. Derfor anvender vi kun materialer af høj kvalitet og har stor erfaring indenfor området. Vi kan håndtere alle typer tagkonstruktioner samt isætning af alle former for tagvinduer og tagmaterialer.

En tagudskiftning kan også give dig mulighed for at forbedre dit hjems energieffektivitet. Vi kan installere isolering og ventilation, der kan reducere varmetab om vinteren og holde dit hjem køligt om sommeren.

Løsninger efter dine behov

Vi sørger for at levere en omhyggelig og effektiv service, der er tilpasset dine behov og budget. Vi tager os af alt fra nedrivning af det gamle tag til installation af det nye, og vi sørger for at rydde op efter os selv, når arbejdet er færdigt. Alt byggeaffald bortkøres altid til Kommunal Genbrugsstation

Kontakt os i dag for at få mere information om mulighederne for tagudskiftning. Vi vil gerne give dig en gratis vurdering af dit tag og hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dit hjem og din familie.

Udfyld gerne formularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte på telefon 23 30 51 86 eller sende en mail til nordvest-byg@live.dk.

Få et uforpligtende tilbud